Over mij

Over mij

In 2014 ben ik afgestudeerd als Pedagoge. Naast de scriptie werd er bij ons op de opleiding met Topstukken gewerkt die verdedigd moesten worden in een eindgesprek. Eén van mijn Topstukken werd mijn passie: ‘motiverende oplossingsgerichte gespreksvoering’. Ik beschreef de noodzaak en drang naar groei die je bij elk persoon terugziet. In mijn werk is dit thema altijd terug blijven komen. Ik heb gewerkt als gezinsbegeleider, met pleegouders, vluchtelingen, statushouders, scholieren, peuters, kleuters, LVB-ers, meervoudig gehandicapten, ADHD-ers, Touretters, FASsers en hun omgeving. Bij elke doelgroep zie je de wil om verder te komen, de wanhoop wanneer je vast lijkt te zitten en de triomf wanneer de eerste stappen vooruit toch weer gezet worden.

Mijn naam is Noesjka, in mijn 27 jaar heb ik altijd geloofd in het najagen van dromen. Dat heeft gezorgd dat ik na mijn studie Europa ontdekt heb in een Fiat Panda (model koekblik), verschillende uithoeken van de wereld gezien heb en een tijdje in onze hoofdstad heb gewoond. Het heeft me gemaakt tot danslerares en een Tiny House laten bouwen. Rijkdom zit in ervaringen, tenminste, dat denk ik.

Naast dat ik NovameeCoach ben, werk ik momenteel als ambulant begeleider voor twee meiden met een hersenbeschadiging en werk ik als ervaringsdeskundige mee aan een intensieve tictherapie voor kinderen met tics of Gilles de la Tourette.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met Onyx, mijn knappe labrador-achtige viervoeter, door het bos. Ik geniet van lekker eten met goed gezelschap, van lezen, dansen, puzzelen, uitjes, weekendjes weg en avonden op de bank met mijn kat en hond.