Alle ballen uit de lucht

Alle ballen uit de lucht

Wanneer draag jij verantwoording af voor je eigen geluk?

In een wereld waarin we proberen het voor iedereen goed te doen, staan we zelf vaak op de laatste plek. Je draagt de verantwoordelijkheid voor je kinderen, je baan, je huis, eventuele huisdieren of je partner. Dan komen er verjaardagen van vrienden, sociale evenementen en verplichtingen bovenop. Jij houdt alle ballen in de lucht, maar wordt het soms niet een beetje veel allemaal? De schooljuf, die de klassenbeer meegeeft voor een logeerpartijtje bij je dochter -waar op z’n minst vijf foto’s en een grappig stukje tekst voor gemaakt moeten worden -, weet niet dat er vandaag ook een dierenartsbezoek, deadline voor die blog en een sportafspraak met een vriendin gepland staan.

Merk jij weleens dat je eigenlijk vergeten bent wat je zelf uit het leven wilt halen? Ben je misschien al maanden je hoofd boven water aan het houden omdat de waan van de dag je inhaalt? Schuif je je doelen onbewust telkens vooruit omdat andere zaken naar jouw mening voor moeten gaan?

Misschien is het tijd voor verandering.

Natuurlijk is het al bijna een cliché, maar in een vliegtuigcrash zet je eerst je eigen masker op, voordat je dat van anderen op zet. Wanneer je zelf lekker in je vel zit, vol met energie zit en gelukkig bent met je eigen leven, kun je automatisch meer geven.

Ik hoor je denken; ‘Wat kan een NovameeCoach nou doen om dat allemaal op te lossen?’. En laat dat nou simpel uit te leggen zijn: een NovameeCoach luistert, maakt een plan en stelt jou de juiste vragen. Ze zorgt ervoor dat je je eigen ontwikkeling als één van je prioriteiten gaat zien. Dat je een eigen kompas krijgt waarin je in één oogopslag ziet waar je heen gaat, wat je gaat helpen en wat je gaat doen. Doordat ze je hier meerdere malen per week in een telefoongesprek van tien minuten aan herinnert.

Dus, wil jij nu eindelijk écht die stappen zetten naar een vrijer, blijer, mooier leven. Aarzel niet om contact op te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.